Slaščičarna Andrejči v Ljubljani - torte in sladice po naročilu

Od leta 1995

Slaščičarna ANDREJČI

Od leta 1995

Slaščičarna Andrejči, v Ljubljani, vas razvaja z domačimi dobrotami že več kot 20 let. Skrbimo, da so naše sladice  narejene iz izbranih visoko kakovostnih sestavin. Pri izdelavi tort po naročilu, ali drugih sladic po naročilu, skrbno sledimo vašim željam, tako glede oblike kot okusa. Če imate kakšno posebne želje, vam z veseljem prisluhnemo.

Kombinirate lahko oblike z vsemi vrstami tort – razvajali vas bomo v vseh vaših željah in okusih. Nimate prave ideje? Obiščite našo Facebook stran in morda se vam utrne oblika, ki bi bila kot nalašč za vas ali pa nam posredujte vašo dilemo oz. vprašanje.

Ker sledimo trendom in samem povpraševanju pa so naše posebnosti tudi izdelava tort brez jajc za vegetarijance, tort brez glutena in / ali mleka, tort brez glutena s koruzno moko in posebno po naročilu tudi torte z eko surovinami.

image
Cupcakes

Med prazniki poskrbimo za najbolj priljubljene praznične piškote, vse bolj pa so priljubljeni tudi naši Cupcakes. Odlična izbira za posebne dogodke, catering…

image
Torte po naročilu

Torte po naročilu za rojstne dneve, za obletnice, praznike… vedno naredimo v popolnem skladu z željami naših stranka, tako po izgledu kot okusu.

image
Poročne torte

Edina omejitev za poročne torte je vaša domišljija, ko pa vaše domišljije zmanjka, pa pomagamo mi z našimi več kot 20-letnimi izkušnjami in tradicijo.

image
LCHF sladice

LCHF prehrana je čedalje bolj priljubljena, s tem pa se je povečalo tudi povpraševanje po LCHF sladicah, ki so brez sladkorja in glutena ter z veliko zdravimi maščobami.

image
Drobno pecivo

Imate rojstni dan in želite vaše sodelavce, prijatelje, družino presenetiti s primerno pogostitvijo? Pecivo po naročilu je idealno za vse posebne priložnosti.

image
Deserti v kozarčkih

Priljubljene kremaste mini sladice v kozarčkih so pravi hit na zabavah. Gostje lahko tako preizkusijo več različnih okusov v manjših količinah.

Različnih okusov
60
Zadovoljnih stalnih strank
480
Let izkušenj
22
Različnih slaščic
126