Torte po naročilu v Ljubljani - Slaščičarna Andrejči, Ljubljana

Izvrstne

Torte po naročilu

Izvrstne

Si želite unikatne torte po naročilu, ki bi popolnoma ustrezala vašim željam in okusu? Pokličite nas, obiščite nas in nam zaupajte vaše želje. Našim strankam se popolnoma prilagodimo in upoštevamo vse vaše smernice. Izbirate lahko oblike in okuse iz naše galerije ali pa naročite popolnoma unikatno torto, ki bo jemala dih vsem povabljencem, še posebej pa slavljencu.

Okusi se prilagodijo glede na vaše želje. Nekaj klasičnih okusov tort: pistacija s čokolado, lešnik karamela, cheesecake z jagodo, Nutella – banana, skutina z borovnico, bela čokolada z malino, vanilija z jagodo in čokolado, torta Andrejči (jagoda in borovnica z jogurtom), Nutella z malino, brownie z lešniki (možna s kokosom ali belo čokolado), cheesecake nutella. Možni so tudi popolnoma individualni okusi po želji stranke.

Možno je naročilo kombiniranega okusa pol / pol, brez dodatnega doplačila.

Torta Andrejči (jagoda in borovnica z jogurtom)

Skutina z borovnico

Pistacija s čokolado

Bela čokolada z malino

Lešnik karamela

Cheesecake LCHF z jagodičevjem

Vanilija z jagodo in čokolado

Nutella banana

Nutella z malino

Cheesecake Nutella

Cheesecake z jagodami

Lchf

torte

Lchf

LCHF prehrana je v porastu, posledično je tudi povpraševanje po LCHF tortah večje. Za vaše praznovanje lahko naročite posebno LCHF torto, ki jo boste uživali brez slabe vesti. Te torte so narejene brez sladkorja in moke, z zdravimi maščobami, oreščki in jagodičevjem.

Unikatne torte

Za posebne priložnosti

Unikatne torte

Pri nas lahko naročite unikatne torte po naročilu, prilagojene vsem posebnim priložnostim. Torte za rojstni dan, krst, okroglo obletnico, obhajilo, maturo, diplomo, torte za razne praznike, ...

Galerijo tort in ostalih sladic po naročilu si lahko ogledate na našem Facebook profilu ali pa Instagram profilu.