Slaščičarna v Ljubljani - Andrejči slaščičarna I Dostava tort na dom

Od leta 1995

Slaščičarna v Ljubljani

Od leta 1995

Slaščičarna Andrejči, ki se nahaja na Andrićevi ulici v Ljubljani, vas razvaja z domačimi dobrotami že več kot 26 let. Skrbimo, da so naše sladice narejene iz izbranih, visoko kakovostnih sestavin. Torte, cupcakes-e, poročne torte, dostavljamo tudi na dom!

image
Torte po naročilu

Torte po naročilu za rojstne dneve, za obletnice, praznike… vedno naredimo v popolnem skladu z željami naših stranka, tako po izgledu kot okusu.

image
Poročne torte

Edina omejitev za poročne torte je vaša domišljija, ko pa vaše domišljije zmanjka, pa pomagamo mi z našimi več kot 20-letnimi izkušnjami in tradicijo.

image
Piškoti in Cupcakes

Med prazniki poskrbimo za najbolj priljubljene praznične piškote, vse bolj pa so priljubljeni tudi naši Cupcakes. Odlična izbira za posebne dogodke, catering…

Zgodovina

NAŠA ZGODBA

Zgodovina

Andreja Petan, lastnica slaščičarne Andrejči je bila v slaščičarski šoli med najboljšimi v razredu. Po šolanju se je štiri leta kalila v kavarni ljubljanskega hotela Slon in bila večkrat izbrana za razstave, kjer se je posebej izkazala v izdelavi figuric iz pihanega sladkorja. Slaščičarsko pot je leta 1997 nadaljevala samostojno.

Različnih okusov
60
Zadovoljnih stalnih strank
480
Let izkušenj
26
Različnih slaščic
126